Chong gooit hoge ogen bij kwakkelend United: Ik ben erg blij met hem

Chong gooit hoge ogen bij kwakkelend United: "Ik ben erg blij met hem"

04-01-2020 21:56
15

Manchester United wist zaterdagavond niet te overtuigen tegen Wolverhampton, maar Tahith Chong was een van de positieve uitschieters in het elftal van Ole Gunnar Solskjaer. De manager is zeer tevreden over de wedstrijd die de Nederlandse middenvelder op de mat legde.

Chong mocht het weer eens vanaf de aftrap laten zien bij het kwakkelende United. Na afloop pikte Solskjaer enkel Chong eruit in gesprek met BT Sport. "Ik denk dat Tahith Chong vanavond fantastisch was. Hij veroorzaakte veel problemen voor de tegenstander. Ik ben erg blij met hem", aldus de Noorse manager. 

Het FA Cup-duel met The Wolves eindigde overigens in 0-0, waardoor United op herhaling moet. Met het oog op het drukke speelschema komt een extra wedstrijd niet goed uit voor United. "Maar ik heb liever een replay dan dat ik uit het bekertoernooi word gegooid, natuurlijk", aldus Solskjaer. "We wisten dat het vanavond moeilijk ging worden en zijn blij dat we nog in het toernooi zitten. In eigen huis hebben we een betere kans om door te stoten."