Aanvoerder Moisander eist reactie: 'We zijn klaar voor de degradatiestrijd'

Aanvoerder Moisander eist reactie: 'We zijn klaar voor de degradatiestrijd'

05-01-2020 10:55
17

Het Werder Bremen van Davy Klaassen en Niklas Moisander verkeert dit seizoen in zwaar weer. De ploeg uit Bremen voert een zware degradatiestrijd en laatstgenoemde is er klaar mee en eist meer van zijn ploeggenoten.

Moisander en Werder Bremen bezetten een zéér teleurstellende zeventiende plaats met slechts veertien punten uit zeventien wedstrijden. De aanvoerder van Werder eist na de winterstop verandering. "We moeten allemaal een stuk harder zijn. De tijd van lolligheid en gezelligheid is nu wel klaar. Iedereen begrijpt wat de situatie is. Het gaat nu enkel en alleen om het realiseren van lijfsbehoud in de Bundesliga", vertelt Moisander aan Kicker.

Werder ontsnapte al een aantal keer aan degradatie in de afgelopen jaren. Moisander hoopt dat die ervaringen bij kunnen dragen aan lijfsbehoud dit jaar, ondanks dat de verwachtingen aan het begin van het seizoen zo hoog lagen. "De teleurstelling dit jaar is enorm, omdat we totaal andere doelen voor ogen hadden. De situatie was erg verrassend voor ons. In de winterstop hebben de alle hoofden bij elkaar gestoken en nu gaan we het anders aanpakken. We zijn klaar voor de degradatiestrijd", klinkt de oud-Ajacied strijdbaar.