Ache gaat oud-ploeggenoot missen bij Sparta: 'Het gaat anders worden'

Ache gaat oud-ploeggenoot missen bij Sparta: 'Het gaat anders worden'

05-01-2020 15:27
7

Sparta Rotterdam-spits Ragnar Ache gaat na dit seizoen aan de slag voor zijn 'droomclub' Eintracht Frankfurt. De clubs bereikten een overeenkomst over de transfer van de spits, die het seizoen afmaakt in Rotterdam.

"Ik heb altijd voor Eintracht willen spelen, het is een heel mooie stap", begint Ache in gesprek met RTV Rijnmond. Het leek alsof de gesprekken tussen Frankfurt en Sparta in een stroomversnelling kwamen toen de spits aangaf Frankfurt als zijn droomclub te zien. "Ik weet niet of het toevallig is, maar het feit dat ik heb gezegd dat Eintracht mijn droomclub is, heeft er denk ik wel aan bijgedragen."

Wedden

Meer odds

Vorig seizoen was de Duitse spits nog niet eens een basisspeler bij Sparta, maar dit seizoen ging het hard met de ontwikkeling van Ache. "Als ik er nu zo ver nadenk, is het eigenlijk echt raar. Een jaar geleden was ik nog geblesseerd en nu kan ik al naar Eintracht. Ik besef het misschien nog niet helemaal."

Dervişoğlu
Ache blijft na de winterstop actief bij Sparta en maakt na het huidige seizoen pas de overstap naar Duitsland. Wel moet hij het in het tweede deel van de Eredivisie doen zonder de naar Brentford vertrokken Halil Dervişoğlu. "Ik ben blij dat ik bij Sparta mag blijven en gewoon minuten mag blijven maken. Dat is mooi." Het wordt wel even wennen zonder Dervişoğlu voorin, denkt Ache. "Het gaat anders worden, Halil heeft andere kwaliteiten dan de andere spitsen die we nu hebben. Het is dus even kijken hoe en wat."