Troost eerlijk bij Feyenoord: 'Onder Ayoub was het ja, maar uiteindelijk nee'

Troost eerlijk bij Feyenoord: 'Onder Ayoub was het ja, maar uiteindelijk nee'

09-01-2020 09:48 Laatste update: 10:00
140

Technisch directeur Sjaak Troost van Feyenoord wil Dick Advocaat tegemoetkomen op de transfermarkt. De 72-jarige Hagenaar hoopt zijn elftal op twee posities versterken.

"Dick heeft gezegd dat hij op twee posities versterkingen wil. Daar zijn wij het allemaal over eens. We gaan kijken of het lukt", zegt Troost tegen RTV Rijnmond. Veel geld heeft Feyenoord niet. "Het is niet zo dat wij een kast kunnen opentrekken waar nog een stapeltje ligt waar we mee kunnen investeren. We moeten hier creatief mee omgaan. Binnen Feyenoord zijn we daarmee bezig. Wat het gaat worden komt later wel."

Troost laat weten dat Yassin Ayoub weg mag, wat Feyenoord al aankondigde. "Met Ayoub was het onder Gio, onder Jaap en ook een beetje onder Dick ja, maar dan uiteindelijk nee. Dat is nu ook het geval. Als Dick volmondig vindt dat het een versterking en dé man is... maar dat is niet het geval. Dus werken we mee aan een vertrek."

"Over Ayoub hopen we vandaag (woensdag, red.) , morgen of overmorgen meer te weten te komen", doelt Troost op een transfer.