Nieuw contract én hereniging met Slutsky opties: 'Ik sta overal voor open'

Nieuw contract én hereniging met Slutsky opties: 'Ik sta overal voor open'

Gepubliceerd: donderdag 9 januari 2020 om 14:22do 09-01-2020 om 14:22

Remko Pasveer heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen onder de lat staat. De 36-jarige doelman beschikt over een aflopend contract bij Vitesse. Binnenkort verwacht hij uitsluitsel.

Pasveer is bezig aan een goed seizoen in Arnhem en het is zeker niet uitgesloten dat hij er een vierde Vitesse-jaar aan vastplakt. Hij staat 'overal voor open', zo laat hij weten aan de Gelderlander. Ook een hereniging met Leonid Slutsky zou een optie zijn. De Russische trainer ondertekende na zijn vertrek bij Vitesse een vijfjarig contract bij Rubin Kazan en is zeer gecharmeerd van Pasveer.

"Ik heb nog niets gehoord. Maar dat geldt in alles nog", reageert de doelman. "Binnenkort zal ik met Vitesse praten. Dan hoor ik wel wat de club wil. Ik sta zeker open voor een nieuw contract. Maar als Vitesse anders oordeelt, dan scheiden zich onze wegen. Ik sta daar heel nuchter in.”

Pasveer voelt zich naar eigen zeggen nog lang niet versleten. "In Nederland ben ik een routinier, maar als keeper heb ik nog wel enkele jaren. Ik ben topfit. Keepers kunnen lang mee. Edwin van der Sar ging als midden dertiger naar Manchester United. Dat werden uiteindelijk zijn beste jaren als keeper."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws