'Als Edward het goed doet en hij wil zelf, dan is het een optie om door te gaan'

'Als Edward het goed doet en hij wil zelf, dan is het een optie om door te gaan'

Gepubliceerd: vrijdag 10 januari 2020 om 23:40vr 10-01-2020 om 23:40

Vitesse overweegt de mogelijkheid om ook na dit seizoen door te gaan met Edward Sturing als trainer. Het clubicoon van de Arnhemmers is tot het einde van de lopende voetbaljaargang aangesteld, maar technisch directeur Marc van Hintum denkt dat er meer mogelijk is.

Van Hintum wil nog niet te ver op de zaken vooruitlopen, maar vertelt wel dat een langere periode met Sturing aan het roer zeker een optie is. "Als Edward het goed doet en hij wil zelf door, dan is het voor mij zeker een optie om langer door te gaan", zegt de nieuwe technisch directeur tegenover Omroep Gelderland. "Waarom niet? Ik denk dat wij als club blij mogen zijn met Edward Sturing als trainer."

Zijn rol als 'cultuurbewaker' spreekt ook in het voordeel van de voormalig middenvelder. "Als de omstandigheden het toelaten zou het geweldig zijn als we Edward kunnen handhaven op die positie. Wij hebben het vaak over clubidentiteit, dat heb je met hem als trainer zeker. Als dat mogelijk is, dan moeten we daar zeker over spreken. Wat mij betreft is het niet noodzakelijk om een trainer buiten onze club te zoeken, als de voorwaarden allemaal juist zijn"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws