Transfers verwacht bij PSV: 'Denk dat Zoet deze transferperiode nog vertrekt'

Transfers verwacht bij PSV: 'Denk dat Zoet deze transferperiode nog vertrekt'

12-01-2020 19:50
49

PSV-watcher Rik Elfrink verwacht dat Jeroen Zoet nog deze maand vertrekt bij PSV. De keeper zou zijn kans krijgen in het oefenduel met KAS Eupen, maar was niet fit genoeg om te starten. Hierdoor lijkt Unnerstall in de tweede seizoenshelft de voorkeur te krijgen.

In gesprek met het Algemeen Dagblad stelt Elfrink dat Zoet waarschijnlijk gaat vertrekken uit Eindhoven. "Zoet zou weer zijn kans krijgen tegen KAS Eupen, alleen hij is geblesseerd. Hij is niet fit, gisteren bij de training al niet. Dit was de enige kans voor hem om eventueel nog in het doel te komen, dus nu zal het Unnerstall worden. De kans lijkt mij dan ook groot dat Zoet vertrekt deze transferperiode nog."

Wedden

Meer odds

Daarnaast werd PSV deze transferperiode gelinkt aan Ricardo Rodríguez, de linksback van AC Milan. Elfrink verwacht niet dat PSV de strijd om de handtekening van de Zwitser gaat winnen. "John de Jong is wel reëel, zo'n speler heeft meerdere keuzes en het zou mij toch echt verrassen wanneer hij voor Nederland kiest, voor PSV."

De Eindhovenaren werden in een eerder stadium al in verband gebracht met Layvin Kurzawa van Paris Saint-Germain. "Je kijkt ook zelf naar de markt op dit moment en eerst had je jongens van Paris Saint-Germain. Kurzawa, die ook het EK zou moeten halen. Dat soort spelers zou je het liefste zien bij PSV, maar dat is gewoon financieel onhaalbaar. De kans is groot dat ze het intern op moeten lossen", sluit Elfrink af.