Real Madrid-voorzitter Pérez na sterk optreden Valverde: 'Weet niet wie Pogba is'

Real Madrid-voorzitter Pérez na sterk optreden Valverde: 'Weet niet wie Pogba is'

13-01-2020 16:38
21

Real Madrid lijkt voorlopig geen behoefte meer te hebben aan Paul Pogba. De definitieve doorbraak van Federico Valverde heeft de discussie over de Franse middenvelder naar de achtergrond verdreven, schrijft de Spaanse sportkrant AS.

Trainer Zinedine Zidane was lang voorstander van de komst van Pogba. Real Madrid wist hem afgelopen zomer echter niet los te weken bij Manchester United, waarna Valverde zijn kans greep. De 21-jarige Uruguayaan is dit seizoen een zekerheidje bij De Koninklijke, waar hij regelmatig Luka Modric op de bank houdt.

De reactie van Real-voorzitter Florentino Pérez na de zege op stadgenoot Atlético Madrid in de finale van de Spaanse Supercup was veelzeggend. Pérez werd gevraagd naar de interesse in de Franse wereldkampioen. "Ik weet niet wie Paul Pogba is", grapte hij.

Valverde kreeg na het treffen in Jeddah volop lof toegezwaaid en werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. "Hij zal de komende jaren één van de grote sterren van Real worden", stelt de preses over de Uruguayaan, die in 2016 voor slechts vijf miljoen euro werd aangetrokken.

Naast Pogba staat ook Donny van de Beek al enige tijd hoog op het lijstje in het Estadio Santiago Bernabéu. De Telegraaf meldde begin december nog dat een transfer naar Real een kwestie van tijd is voor de Ajax-middenvelder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie