ED: Verrassing in PSV-opstelling tegen VVV, zeventienjarige aanvaller krijgt kans

ED: Verrassing in PSV-opstelling tegen VVV, zeventienjarige aanvaller krijgt kans

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 07:12di 14-01-2020 om 07:12

De kans is aanwezig dat PSV zondagmiddag tijdens de hervatting van de Eredivisie tegen VVV-Venlo start met twee zeventienjarige spelers in de basisopstelling. Waar Mohamed Ihattaren voor de winterstop al indruk maakte, deed Noni Madueke dat tijdens het trainingskamp in Qatar.

Door de spitsproblemen in Eindhoven, waar Donyell Malen tot het einde van het seizoen is uitgeschakeld en Steven Bergwijn en Kostas Mitroglou ook niet fit zijn, kreeg Madueke tijdens het trainingskamp zijn kans in de spits. Hij maakte in de wedstrijden tegen Club Brugge en KAS Eupen een dusdanig goede indruk, dat het Eindhovens Dagblad verwacht dat de jonge Engelsman ook tegen VVV zijn kans gaat krijgen vanaf de aftrap.

Madueke heeft zijn debuut in het betaalde voetbal nog niet gemaakt. PSV ziet in hem een fysiek sterke en snelle speler, hetgeen hij wekelijks bij de O19 liet zien. De aanvaller kwam halverwege het jaar 2018 van Tottenham Hotspur naar Eindhoven, aangezien hij verwachtte in Nederland meer kansen te krijgen dan in Engeland. PSV hoopt in de toekomst ook verdedigers op deze manier aan zich te binden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws