'Sparta dreigt talent te verliezen: Sheffield United biedt middenvelder stage aan'

'Sparta dreigt talent te verliezen: Sheffield United biedt middenvelder stage aan'

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 08:50di 14-01-2020 om 08:50

Sparta Rotterdam dreigt talent Noah van Geenen (op de foto in duel met Kozakken Boys-speler Quentin Jakoba) kwijt te raken aan Sheffield United. De verdedigende middenvelder is op de proef in Engeland en probeert een contract af te dwingen bij de Premier League-club.

Dat meldt The Star, de krant uit de regio Sheffield. De twintigjarige Nederlander speelde de hele wedstrijd van Sheffield United O23 tegen Burnley O23 mee en maakte een prima indruk. Van Geenen opereerde als middenvelder, maar kan ook als rechtsback uit de voeten.

Van Geenen speelde in de jeugd bij Ajax, alvorens hij naar Sparta vertrok. In Rotterdam speelde hij zijn wedstrijden voor Jong Sparta in de Tweede Divisie. De kans is dus aanwezig dat de club een van zijn talenten gaat verliezen. 

Het was voor Sparta sowieso een drukke transferperiode. Halil Dervişoğlu vertrok naar Brentford en Ragnar Ache tekende voor Eintracht Frankfurt. Hij maakt het seizoen wel af in Rotterdam. De club is nog op zoek naar aanvallende versterking na het vertrek van Lars Veldwijk naar Zuid-Korea en wordt gelinkt aan Ajax-spits Lassina Traoré, MVV-spits Anthony van den Hurk en Keuken Kampioen Divisie-sensatie Reda Kharchouch.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws