Directeur van Feyenoord laat zich uit over Vermeer en transfers

Directeur van Feyenoord laat zich uit over Vermeer en transfers

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 17:53di 14-01-2020 om 17:53

Feyenoord bevestigt dat Kenneth Vermeer op weg is naar de uitgang. De doelman zou op korte termijn vertrekken naar Los Angeles FC.

"Dat is nagenoeg rond. Er is een zeer reële kans dat Kenneth Vermeer na de winterstop niet meer bij ons keept", vertelt algemeen directeur Mark Koevermans van Feyenoord op de nieuwjaarsreceptie. "Kenneth heeft hier zeker z'n sporen verdiend. Hij heeft een Amerikaanse vrouw. Als er een mogelijkheid komt die goed is voor hem en voor de club, dan werken we daar graag aan mee."

Koevermans weet niet of er verder nog spelers vertrekken bij Feyenoord. "Dat is moeilijk om in te schatten. De transferperiode duurt nog tweeenhalve week. Er zal best nog het een en ander gebeuren, maar er is nu nog niets concreet. Ik kan niet meer geheimpjes verklappen."

"We zouden er best nog een tweede spits bij willen hebben, achter Nicolai Jörgensen", reageert Koevermans op de vraag of er nog nieuwe spelers komen. "We zullen heel creatief moeten zijn. Dan zullen er spelers verhuurd moeten worden of weg moeten gaan. Met het vertrek van Vermeer zou dat al ruimte geven, als dat helemaal definitief is."

"Met het hele team bekijken we de opties. Geef ons nog even tweeenhalve week. Ik zie allerlei namen rondzingen. Sommige namen zijn niet aan de orde geweest, maar sommigen zijn wel raak. We zijn ermee bezig."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws