Te dikke Hazard over extra kilo's: 'Als ik op vakantie ben, is het ook vakantie'

Te dikke Hazard over extra kilo's: 'Als ik op vakantie ben, is het ook vakantie'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 15:53wo 15-01-2020 om 15:53

Het huwelijk tussen Eden Hazard en Real Madrid is voorlopig nog geen gelukkige. De Belg kwam voor dik honderd miljoen euro over van Chelsea, maar kon nog nimmer écht imponeren in Spanje.

De Belgische dribbelaar wordt voornamelijk geteisterd door blessures en fitheidsproblemen. Hazard maakte in oktober pas zijn eerste treffer voor De Koninklijke en geeft toe 'te zwaar' te zijn teruggekeerd van vakantie. "Het klopt, ik ga er niet over liegen. Als ik op vakantie ben, is het ook echt vakantie. Die kilo's vliegen eraan", spreekt Hazard openhartig tegenover het Belgische Sport. Sinds zijn enkelblessure van eind november kwam hij niet meer in actie voor Los Merengues.

Hazard wil zijn aankomst mét overtollige kilo's wel graag nuanceren. "Ik ben zo iemand die snel aankomt, maar de overtollige kilo's ook weer snel kwijt is. Toen ik nog voor Lille speelde woog ik 72 kilo, maar ik werd gespierder en het werden er 75. Op een slechte dag weeg ik 78 kilo. In de zomer kan dat oplopen naar 80, maar binnen een dag of tien ben ik het weer kwijt", constateert hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws