Wij staan open voor de mogelijkheid tot samenwerking met een Chinese club

"Wij staan open voor de mogelijkheid tot samenwerking met een Chinese club"

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 21:55wo 15-01-2020 om 21:55

United Vansen, grootaandeelhouder bij ADO Den Haag, sluit niet uit dat de club uit de Hofstad in de toekomst samen gaat werken met een Chinese club. Felix Wu, woordvoerder van United Vansen, was aanwezig op de nieuwjaarsborrel van ADO.

Het Chinese bedrijf ziet er heil in om in de toekomst een samenwerking op poten te zetten tussen ADO en een club in China. "In november 2019 hebben wij met de raad van commissarissen een bezoek gebracht aan Beijing Gouan", vertelt Wu tegenover Omroep West. "Daar hebben we ook wat gesprekken gevoerd. Wij staan open voor de mogelijkheid tot samenwerking met een Chinese club."

United Vansen heeft ook besloten om ADO wat extra stootkracht op de transfermarkt te geven. "Je bedoelt voor het halen van spelers? Ja, wij hebben middelen beschikbaar gesteld. Dat is gebaseerd op het oordeel van de nieuwe technische staf. Ook de mening van het managementteam is belangrijk. Vanuit de raad van commissarissen en de grootaandeelhouder steunen wij hen en hebben we het plan goedgekeurd."

Poll

Gaat ADO zich handhaven?

(3449 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws