Özil wil niet vertrekken bij Arsenal en gaat lucratief contract uitdienen

Özil wil niet vertrekken bij Arsenal en gaat lucratief contract uitdienen

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 07:54vr 17-01-2020 om 07:54

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 11:48vr 17-01-2020 om 11:48

Mesut Özil gaat zijn tot medio 2021 lopende contract bij Arsenal uitdienen. De middenvelder tekende in 2018 een lucratieve overeenkomst, die hem de absolute grootverdiener maakte in Londen.

Daarom lijkt een vertrek uit het Emirates Stadium er voorlopig niet in te zitten. De Duitser wil zijn contract namelijk gewoon uitdienen. "Ik ben erg gelukkig met mijn contract en ik ben hier dit seizoen en komend seizoen sowieso nog. Wat er daarna gebeurt, weet ik nog niet. Ik kijk uit naar de toekomst", aldus de middenvelder tegenover beIN Sports.

Onder de inmiddels ontslagen manager Unai Emery raakte Özil uit beeld bij Arsenal, maar door zijn lucratieve salaris werd een tijdelijk of definitief vertrek lastig voor The Gunners. Onder de nieuwe trainer Mikel Arteta lijkt hij echter weer enigszins op te bloeien.

Özil ziet Arteta dan ook als een goede opvolger van de vertrokken Emery. "Hij probeert ons weer het oude Arsenal te laten zijn. Vechten, veel balbezit hebben, controle. Iedereen binnen de club lacht en geniet weer. Volgens mij is hij de juiste man voor Arsenal."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws