Pereiro krijgt geen minuten bij PSV: 'Blijven we tijdens de transferperiode doen'

Pereiro krijgt geen minuten bij PSV: 'Blijven we tijdens de transferperiode doen'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 13:55vr 17-01-2020 om 13:55

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 14:02vr 17-01-2020 om 14:02

PSV houdt Gastón Pereiro tot het einde van de transferperiode aan de kant. De Uruguayaan staat naar alle waarschijnlijkheid aan de vooravond van een transfer en de Eindhovenaren willen hem daardoor in de luwte houden.

De toekomst van Pereiro is nog onzeker, maar het is in ieder geval wel duidelijk dat de aanvallende middenvelder niet voor PSV speelt zolang er nog transferperikelen gaande zijn. Ook tijdens het trainingskamp speelde Pereiro om die reden niet mee in oefenwedstrijden. "En dat blijven we doen tijdens deze transferperiode", laat trainer Ernest Faber weten op de persconferentie van vrijdagmiddag.

Dat betekent dat de Uruguayaan in ieder geval niet in actie zal komen in de wedstrijden tegen VVV (uit), NAC (uit, beker) en FC Twente (thuis). De transfersoap rond Pereiro kwam in de afgelopen dagen in een stroomversnelling. PSV is akkoord met Cincinnati FC over een transfer, maar zelf geeft de spelmaker aan liever in Europa te willen blijven voetballen. Zijn zaakwaarnemer schermt met interesse van Aston Villa, maar die club geeft aan van niets te weten.

Poll

Is een winters vertrek van Pereiro een sportieve aderlating voor PSV?

(1931 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws