Pardew wist ADO-aanwinst te overtuigen: 'Toen wist ik dat ik hierheen wilde'

Pardew wist ADO-aanwinst te overtuigen: 'Toen wist ik dat ik hierheen wilde'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 17:30vr 17-01-2020 om 17:30

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 18:48vr 17-01-2020 om 18:48

Tudor Baluta is blij met zijn overstap naar ADO Den Haag. De defensieve middenvelder maakt het seizoen af in Nederland en komt op huurbasis over van Brighton & Hove Albion. Alan Pardew speelde volgens de Roemeens international een grote rol bij de transfer.

"Als je kijkt naar wat de club de afgelopen maand heeft gedaan, bijvoorbeeld het halen van nieuwe spelers en een nieuwe coach, dan laat dat de ambitie van de club zien", begint de zevenvoudig international van Roemenië in gesprek met het clubkanaal van ADO. "En ook hoe graag ADO goede resultaten wil halen de rest van het seizoen om in de Eredivisie te blijven. Ik ben ambitieus en hongerig om goede dingen te laten zien en hopelijk doen we dat hier samen."

De middenvelder geeft toe dat manager Pardew een grote rol speelde bij zijn komst. "Het was best simpel eigenlijk. Ik heb met de manager gesproken en die vertelde mij zijn ideeën", vervolgt Baluta. "Toen wist ik al vrijwel zeker dat ik hierheen wilde en hopelijk wordt de tweede seizoenshelft een mooie voor mij en de club."

Het is niet duidelijk of Baluta meteen in de basis begint tijdens de hervatting van de Eredivisie tegen RKC Waalwijk. De clubs spelen zondagmiddag om 16:45 uur tegen elkaar.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat ADO zich handhaven in de Eredivisie dit seizoen?

(5442 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws