ADO heeft de smaak te pakken en huurt Roemeen van 3 miljoen: Kan niet wachten

ADO heeft de smaak te pakken en huurt Roemeen van 3 miljoen: "Kan niet wachten"

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 10:28vr 17-01-2020 om 10:28

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 10:48vr 17-01-2020 om 10:48

ADO Den Haag heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt. Tussentijdse aanwinsten Sam Stubbs, Laurens De Bock, Mick van Buren en George Thomas krijgen gezelschap van de Roemeense verdedigende middenvelder Tudor Baluta.

ADO heeft het nieuws vrijdagochtend bevestigd via de officiële kanalen: de twintigjarige Baluta, zevenvoudig international van Roemenië, zal tot het einde van het seizoen gehuurd worden van Brighton & Hove Albion. The Seagulls hadden tijdens de vorige winterse transferperiode nog circa drie miljoen euro betaald om Baluta over te nemen van FC Viitorul.

De Roemeen kwam dit seizoen echter nauwelijks in actie namens Brighton en is blij dat hij voor zijn kans kan gaan in Den Haag. "Ik ben er klaar voor om alles te geven voor ADO Den Haag, zodat de club in de Eredivisie kan blijven spelen. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega's en kan niet wachten om de fans te laten zien wat ik in huis heb", laat hij weten aan de officiële kanalen van zijn nieuwe club. "Ik heb veel goede dingen gehoord over de supporters."

Baluta en de overige tussentijdse aanwinsten kunnen direct aan de bak. Zondagmiddag om 16.45 uur staat de cruciale degradatieclash met RKC Waalwijk op het programma.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws