'Cavani is het beu in Parijs en zinspeelt op winters vertrek naar Madrid'

'Cavani is het beu in Parijs en zinspeelt op winters vertrek naar Madrid'

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 09:00ma 20-01-2020 om 09:00

Laatste update: maandag 20 januari 2020 om 09:38ma 20-01-2020 om 09:38

Edison Cavani heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Paris Saint-Germain. De spits van de Parijzenaren wil graag toestemming om te praten met Atlético Madrid, maar PSG heeft weinig trek om hem tussentijds te laten vertrekken.

PSG won gister in het kader van de Coupe de France op bezoek bij Lorient (0-1) en na afloop ging sportief directeur Leonardo in op de situatie. "Cavani heeft gevraagd om te mogen vertrekken. We gaan kijken naar de situatie. Een bod van Atlético Madrid is van tafel geveegd. Ik weet niet hoe dit zal uitpakken. We gaan wel praten, want het is een lastige situatie", besluit de preses.

Volgens diverse Franse media zouden de Spanjaarden reeds een bod van 10 miljoen euro hebben uitgebracht op de Uruguyaan, die in het bezit is van een aflopend contract. PSG zou het bod echter resoluut van tafel hebben geveegd, omdat men het komende half jaar nog een belangrijke rol weggelegd ziet voor de centrumspits. Cavani heeft daar weinig trek in en is er klaar mee in Parijs. Hij zinspeelt op een vertrek naar Madrid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws