Zoet met de schrik vrij: 'Ik zag hem niet, maar we hebben gelukkig gewonnen'

Zoet met de schrik vrij: 'Ik zag hem niet, maar we hebben gelukkig gewonnen'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 07:24wo 22-01-2020 om 07:24

Jeroen Zoet keerde dinsdagavond tijdelijk terug in Eindhoven. De sluitpost speelde geen al te beste wedstrijd voor het povere FC Utrecht, maar kwam met zijn team met de schrik vrij.

Zoet ging met zijn nieuwe club op bezoek bij FC Eindhoven in het kader van de KNVB Beker. De Eindhovenaren kwamen verrassend op voorsprong, met een rol voor Zoet bij die tegengoal. Hij ontkent zelf tegenover Omroep Brabant dat het een keepersfout was. "De bal verandert van richting. Daar reageer ik op. Ik reageer op die voorzet, die wordt aangeraakt", legt hij uit.

FC Utrecht haalde uiteindelijk dankzij een doelpunt Issah Abass de verlenging en daarin had Zoet het andermaal moeilijk. De sluitpost nam iets teveel tijd waardoor een FC Eindhoven-speler dichtbij de bal kwam. Het liep met een sisser af voor FC Utrecht. "Of ik hem niet zag? Ja, klopt. Maar het maakt niet uit, we hebben gewonnen."

Uiteindelijk won FC Utrecht vlak voor tijd dankzij een doelpunt van Jean-Christophe Bahebeck en dus kan Zoet spreken van een mooie week met veel speelminuten. "Al had ik de verlenging liever niet gespeeld. Het liefst speelde ik negentig minuten met een overwinning. Vooral omdat je vrijdag, dinsdag, vrijdag speelt. Maar het is wel een mooie week om te starten, met drie wedstrijden. Dat is lekker."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws