Bergwijn-transfer niet uitgesloten: 'Dat is het volgende probleem voor PSV'

Bergwijn-transfer niet uitgesloten: 'Dat is het volgende probleem voor PSV'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 12:30vr 24-01-2020 om 12:30

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 12:33vr 24-01-2020 om 12:33

Willy van de Kerkhof maakt zich zorgen over een mogelijk vertrek van Steven Bergwijn bij PSV. De aanvaller wordt in verband gebracht met een transfer naar Leicester City.

Nu de crisis bij PSV groter lijkt dan ooit, vreest Van de Kerkhof dat belangrijke spelers een vertrek uit Eindhoven gaan overwegen. "Dat is het volgende probleem", zegt Willy in gesprek met Omroep Brabant. "Bergwijn is een van de vier of vijf spelers die PSV naar een hoog niveau moet tillen. De anderen zijn nog niet capabel genoeg om PSV te dragen. Zonder zo iemand wordt het een heel zware kluif voor PSV om dit jaar Europees voetbal veilig te stellen."

Volgens Van de Kerkhof zijn de spelers verantwoordelijk voor dramatische prestaties in Eindhoven. "Heel veel spelers moeten beseffen dat dit niet kan, maandenlang op een heel laag niveau voetballen. Het PSV-niveau is een ander niveau dan waarop ze nu spelen. En het is geen team, dat vind ik het allergrootste manco van dit moment." De broer van Willy, René van de Kerkhof, vindt dat John de Jong verantwoordelijk is voor de malaise in Eindhoven en roept om een ontslag

Poll

Verwacht jij dat Bergwijn deze maand nog vertrekt bij PSV?

(2660 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws