Verschueren niet bang voor PSV: 'Iedereen voelde dat er een resultaat inzat'

Verschueren niet bang voor PSV: 'Iedereen voelde dat er een resultaat inzat'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 12:34vr 24-01-2020 om 12:34

Arno Verschueren zorgde met NAC Breda voor een stunt door PSV donderdagavond uit te schakelen in de KNVB Beker. De Brabanders kennen een moeilijke weg naar een eventuele finale, maar Verschueren durft te dromen.

"De beker is altijd speciaal en je weet maar nooit", reageert de aanvoerder op de vraag of NAC de beker kan winnen. "We moeten er vol voor gaan. AZ is natuurlijk een lastige tegenstander, ze zijn heel goed bezig. Maar nogmaals: je weet maar nooit, in de beker kan alles", aldus Verschueren voor de camera van Voetbal International.

De verdediger zag in Breda 'een echt avondje NAC' en begon al met een goed gevoel aan de wedstrijd tegen PSV. "Ik voelde echt in de groep al de afgelopen dagen dat iedereen ook wel voelde dat er een resultaat inzat. Zo zijn we ook het veld op gegaan. Ik denk dat we echt goed begonnen met hoge druk."

NAC versloeg PSV uiteindelijk op karakter, zag ook Verschueren. "Daarna ging het iets minder, maar we hebben het toch weer opgepakt. Dan zie je dat je ook tegen PSV met hard werken en tot de laatste minuut vechten, een resultaat kunt halen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kan NAC de finale van de KNVB Beker bereiken?

Ja
28%
Nee
72%
(334 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws