Euforie bij NAC na stunt: 'Nou, dan Ajax in de finale, ik zou alvast gaan boeken'

Euforie bij NAC na stunt: 'Nou, dan Ajax in de finale, ik zou alvast gaan boeken'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 08:14vr 24-01-2020 om 08:14

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 10:46vr 24-01-2020 om 10:46

NAC Breda-trainer Willem Weijs is zeer te spreken over de prestatie van zijn team. In het bekerduel met PSV werd er met 2-0 gewonnen en volgens de trainer was het na de rode kaart van Timo Baumgartl simpel voor zijn spelers om de overwinning over de streep te trekken.

De rode kaart voor de verdediger van PSV zorgde ervoor dat NAC de controle over de wedstrijd kon pakken, zo zag ook Weijs. "Toen was het kat in het bakkie", lacht hij na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Je weet: een team dat er niet zo lekker in zit, dat is kwetsbaar. Dat zag je nu ook heel duidelijk."

Voor NAC wacht in de volgende ronde AZ. Weijs heeft er zin in en grapt alvast over de aanstaande bekerfinale. "Ik hoor De Kuip", aldus een breed lachende Weijs. "Al is het programma niet heel makkelijk. Nu eerst AZ, volgens mij zit Feyenoord ook aan onze kant van het schema. Nou, dan Ajax in de finale, dus ik zou alvast gaan boeken. We kunnen het gaan regelen."

De datum van de wedstrijd tussen AZ en NAC wordt nog bepaald. Het is al wel zeker dat NAC op bezoek gaat in het AFAS Stadion om een plek in de halve finale veilig te stellen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws