BILD: Tottenham schakelt door naar de Bundesliga, ook Weghorst op het lijstje

BILD: Tottenham schakelt door naar de Bundesliga, ook Weghorst op het lijstje

25-01-2020 13:57
69

Een verrassend gerucht uit Duitsland: VfL Wolfsburg-spits Wout Weghorst zou in beeld zijn bij Tottenham Hotspur. De Noord-Londenaren zijn naarstig op zoek naar een nieuwe aanvalsleider, nu Harry Kane voorlopig in de lappenmand zit.

Willian José leek de vervanger van Kane te gaan worden: de Braziliaanse aanvalsleider van Real Sociedad haakte woensdag op het allerlaatste moment af voor het bekerduel met Espanyol en leek zijn laatste wedstrijd voor de Basken gespeeld te hebben. Real Sociedad en Tottenham zijn er echter niet uitgekomen: volgens BILD hebben José Mourinho en de zijnen inmiddels hun vizier op de Bundesliga gericht.

Het invloedrijke medium stelt dat er een lijst in omloop is met alternatieven voor de Tottenham-vacature. Niet alleen Weghorst, maar ook Paco Alcácer en Mario Götze van (beiden Borussia Dortmund) worden genoemd. De vermaarde spelersagent Pini Zahavi moet naar verluidt bemiddelen.

Weghorst is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Die Wölfe, waar hij nog tot medio 2023 onder contract staat. Dit seizoen was hij goed voor zeven competitiegoals.

No Poll