'Mitroglou wordt binnen PSV als een van de dissonanten beschouwd'

'Mitroglou wordt binnen PSV als een van de dissonanten beschouwd'

26-01-2020 11:39 Laatste update: 12:07
119

PSV-trainer Ernest Faber kondigde vrijdagmiddag tijdens de wekelijkse persconferentie een 'topoverleg' aan met de clubleiding. Dat gesprek vond diezelfde dag nog plaats, weet de NOS.

Faber haalde na de 2-0 bekernederlaag tegen NAC Breda hard uit en hekelde de instelling van een aantal PSV'ers. Volgens de NOS kwamen in het topoverleg zaken als de 'scheve hiërarchie binnen de selectie 'en de 'gebrekkige instelling van een aantal spelers' ter sprake.  

De NOS meldt op basis van berichtgeving van Voetbal International dat er binnen PSV kritisch wordt gekeken naar Kostas Mitroglou. De Griekse spits is naar verluidt een van de 'dissonanten' en zou niet de volle honderd procent geven om weer helemaal fit te worden, zodat hij aanspraak maakt op een basisplaats.

Mitroglou wordt dit seizoen gehuurd van Olympique Marseille, maar komt amper in actie in Eindhoven. Hij debuteerde in het Europa League-duel met Apollon Limassol en liet daarin leuke dingen zien, maar slaagde er daarna niet meer in om zijn stempel te drukken. Mitroglou kwam als invaller acht keer binnen de lijnen bij PSV en scoorde één keer.