Engelse media speculeren over transfersom Bergwijn na 'meeting met Mourinho'

Engelse media speculeren over transfersom Bergwijn na 'meeting met Mourinho'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 15:56zo 26-01-2020 om 15:56

Ook in Engeland wordt geschreven over de 'aanstaande transfer' van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur. Boulevardkrant The Mirror meldt dat de Premier League-grootmacht zo'n 35 miljoen euro overmaakt naar PSV. The Daily Mail schat een lagere transfersom.

Tottenham is 'closing in on Bergwijn', aldus The Mirror zondag. Hoewel FOX Sports meldde dat de transfer al rond is, klinken in Engeland geluiden dat in de komende 48 uur de puntjes op de i worden gezet. Spurs-manager José Mourinho en voorzitter Daniel Levy hadden eerder deze week een ontmoeting met het management van Bergwijn.

De transfersom wordt geschat op 35 miljoen euro, terwijl The Daily Mail rept over een veel lager bedrag. Volgens één van de grootste kranten van Engeland hoeft Bergwijn niet meer dan 25 miljoen euro te kosten.

Naar verluidt was ook Leicester City in de markt voor de Oranje-international, wiens contract bij PSV doorloopt tot medio 2023. Mourinho zou Bergwijn als een belangrijke aanwinst zien, temeer omdat Harry Kane tot en met april uitgeschakeld is met een hamstringblessure en Christian Eriksen op weg is naar Internazionale.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws