'Bergwijn lapt verbod van verbijsterd PSV aan zijn laars en vliegt naar Londen'

'Bergwijn lapt verbod van verbijsterd PSV aan zijn laars en vliegt naar Londen'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 19:05zo 26-01-2020 om 19:05

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 19:13zo 26-01-2020 om 19:13

PSV heeft Steven Bergwijn géén toestemming gegeven om naar Engeland te vliegen voor een medische keuring bij Tottenham Hotspur. Dat melden Voetbal International, het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad na PSV - FC Twente, waarin de 22-jarige aanvaller ontbrak.

Bergwijn staat in de concrete belangstelling van Tottenham Hotspur, dat een bod van naar verluidt 30 miljoen euro heeft uitgebracht. Dat is volgens PSV onvoldoende en dus ligt er geen akkoord, maar de aanvaller lijkt een transfer te willen forceren en is ondanks het verbod van zijn club naar Londen gevlogen. Hij weigert om nog voor PSV in actie te komen.

'Binnen PSV is er verbijstering over het standpunt van Bergwijn', schrijft het Eindhovens Dagblad. Bovendien is de timing slecht, aangezien de club al maanden in zwaar weer verkeert.

Voetbal International meldt dat Tottenham Hotspur één keer een bod heeft gedaan, maar dat is afgewezen. PSV zou vervolgens niets meer gehoord hebben vanuit Londen. PSV-trainer Ernest Faber werd zondagochtend telefonisch op de hoogte gebracht van het besluit van Bergwijn om niet in actie te komen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws