Bergwijn reageert: 'Er is niks van waar, ik ben geen matennaaier, rat of slang'

Bergwijn reageert: 'Er is niks van waar, ik ben geen matennaaier, rat of slang'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 21:21zo 26-01-2020 om 21:21

Laatste update: zondag 26 januari 2020 om 21:36zo 26-01-2020 om 21:36

Steven Bergwijn heeft zondagavond met 'de waarheid' gereageerd op de mediastorm rond zijn naderende vertrek bij PSV. Op Instagram geeft hij de media de schuld van de situatie.

"Goedenavond PSV-fans", opent Bergwijn, die de video 'de waarheid' noemt. "Er is een hele hoop over mij geschreven en ik heb het allemaal gelezen. Ik vind het erg jammer dat het zo is gegaan, want er is niks van waar. Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen, dat zou ik nooit doen. De media verdraaien alles. Ik ben een jongen van de club, PSV zit in m'n hart."

Bergwijn belde zondagochtend Ernest Faber op. "Om te zeggen dat er dingen spelen. Hij heeft gewoon toestemming gegeven en we hebben goed gesproken. Hij heeft me succes gewenst. Alles is netjes volgens plan gegaan. Ik vind het jammer dat ik nu word afgeschilderd als een matennaaier, een rat, een slang, want dat is helemaal niet het geval."

"Ik heb alles gedaan zoals het zou moeten gaan. Niks halsoverkop. Bedankt", besluit Bergwijn, die in Londen is om de gesprekken met Tottenham Hotspur te vervolgen. De Premier League-club heeft een eerste bod van 30 miljoen euro uitgebracht, maar PSV gaat daar niet mee akkoord. Algemeen directeur Toon Gerbrands heeft gedreigd de onderhandelingen af te blazen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws