'De Jong heeft een B-team gemaakt van PSV, Van Geel moet hem opvolgen'

'De Jong heeft een B-team gemaakt van PSV, Van Geel moet hem opvolgen'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 09:56ma 27-01-2020 om 09:56

John de Jong moet weg bij PSV. Dat herhaalt René van de Kerkhof maandag in gesprek met Omroep Brabant. Hij wijst de technisch manager aan als verantwoordelijke voor de sportieve crisis.

Van de Kerkhof vindt net als vorige week na de ontluisterende bekeruitschakeling tegen NAC Breda dat De Jong zijn conclusies moet trekken. "Hij is verantwoordelijk voor dit team. Hij heeft er met zijn aankopen een B-elftal van gemaakt", aldus het clubicoon. Hij heeft wel een idee over de ideale opvolger. "Dat is Martin van Geel, maar die werkt momenteel bij Willem II (als algemeen directeur, red.)."

Ook Willy wijst met de beschuldigende vinger naar De Jong. "Maar, je moet ook een beetje geluk hebben", vindt hij na het gelijkspel tegen FC Twente. "Zoals met Afellay. Die krijgt ongelukkig rood en dan krijg je vlak voor tijd een goal tegen. Het zit ook allemaal niet mee en dat kun je niet allemaal op de directeur afschuiven. De eerste drie maanden van dit seizoen speelde PSV geweldig en nu minder. Dat ligt vooral ook aan de spelers.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws