Van der Vaart: 'Bergwijn is een geweldige aankoop voor Tottenham Hotspur'

Van der Vaart: 'Bergwijn is een geweldige aankoop voor Tottenham Hotspur'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 20:23ma 27-01-2020 om 20:23

Rafael van der Vaart verwacht veel van Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur, mocht hij de transfer naar de Premier League maken. Naar verwachting tekent de aanvaller van PSV snel een contract in Londen.

Van der Vaart (36) speelde ruim twee seizoenen voor Tottenham en was daar een van de publiekslievelingen. 'Mocht het rondkomen, dan denk ik dat Bergwijn absoluut een goede aankoop is voor Tottenham', schrijft de oud-voetballer op Twitter.

Helemaal vanzelf zal het voor Bergwijn niet gaan, voorspelt Van der Vaart. 'Hij zal zich natuurlijk aan moeten passen aan het tempo en sfeer van de Premier League, maar zijn snelheid, techniek en fysieke kracht zullen vast en zeker iets toevoegen aan het spel van Tottenham. Veel succes voor Stevie en mijn Spurs.'

De transfer van Bergwijn naar Tottenham is nog niet rond, maar het heeft er alle schijn van dat PSV snel een akkoord weet te bereiken met de Engelsen. Er wordt gesproken over een transfersom van minstens dertig miljoen euro. Bergwijn is al in Londen en staat klaar om medisch te worden gekeurd wanneer beide clubs akkoord zijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Past Bergwijn bij Tottenham?

(4795 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws