'PSV en Tottenham Hotspur liggen twee miljoen euro uit elkaar'

'PSV en Tottenham Hotspur liggen twee miljoen euro uit elkaar'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 23:21ma 27-01-2020 om 23:21

PSV en Tottenham Hotspur hebben nog geen akkoord bereikt over de transfer van Steven Bergwijn. Er bestaat nog een verschil tussen vraag en aanbod, maar er wordt wel snel witte rook verwacht.

Dat laten Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad en Valentijn Driessen van De Telegraaf weten bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Er zit ongeveer twee miljoen euro tussen. Dat heeft met bonussen te maken en wanneer het uitbetaald wordt", zegt Driessen.

"De clubs komen er uiteindelijk wel uit", zegt Driessen. "Het verbaast me dat er nog steeds gesprekken zijn. Toon Gerbrands zou de stekker uit de onderhandelingen trekken als Bergwijn in Londen zou zijn. Ik heb een filmpje gezien van Bergwijn, nou, dat was niet zijn eigen bed waar hij op zat."

Bergwijn ontbrak zondag tegen FC Twente omdat hij naar Londen af wilde reizen. De selectie van PSV was maandag vrij, maar begint dinsdag weer aan de trainingsweek. Bergwijn zal zich daar ook moeten melden als PSV en Tottenham niet op zeer korte termijn tot een akkoord komen over een transfer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Past Bergwijn bij Tottenham?

(4795 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws