'PSV maakt werk van linksback: naast Van Aanholt ook Rodríguez nog in beeld'

'PSV maakt werk van linksback: naast Van Aanholt ook Rodríguez nog in beeld'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 06:34di 28-01-2020 om 06:34

PSV wil zich met de miljoenen die het krijgt voor Steven Bergwijn versterken met een linksback. Patrick van Aanholt geldt als de gedroomde kandidaat, maar ook de komst van Ricardo Rodríguez is op de achtergrond nog steeds niet van de baan.

Dat schrijft De Telegraaf. De Zwitserse international wil deze maand vertrekken bij AC Milan om vaker aan spelen toe te komen. Hij wil op die manier in beeld blijven bij de nationale ploeg met het oog op het EK van komende zomer. De oud-speler van VfL Wolfsburg heeft PSV evenwel in de wacht gezet. Zijn zaakwaarnemer oriënteert zich op (financieel) aantrekkelijkere opties. Ook Fenerbahçe is zoals bekend geïnteresseerd in Rodríguez, maar het is door een transferban nog altijd onduidelijk of de Turkse topclub hem kan halen.

PSV lijkt ondertussen werk te maken van Van Aanholt. Zodra Steven Bergwijn is verkocht, willen de Eindhovenaren doorpakken. Volgens Voetbal International naderen de Eindhovenaren al een akkoord met Crystal Palace. Waar de Premier League-topclub tien miljoen euro wil ontvangen, bedraagt het tweede bod van PSV negen miljoen. Het lijkt uitgesloten dat zowel Van Aanholt als Rodríguez naar het Philips Stadion komt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws