Been gelooft in Rotterdamse triomf: 'Paar potjes winnen en je staat in de finale'

Been gelooft in Rotterdamse triomf: 'Paar potjes winnen en je staat in de finale'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 17:35di 28-01-2020 om 17:35

Mario Been is heilig overtuigd van een goede afloop voor Feyenoord tijdens het restant van het bekertreffen met Fortuna Sittard van dinsdagavond. De twee ploegen gaan met nog 27 minuten speeltijd de wedstrijd in.

Been geeft tegenover het Algemeen Dagblad aan dat hij de Rotterdammers goede kansen op de finale toedicht en dus verwacht hij dat Feyenoord vanavond alles op alles zet om te winnen. "Feyenoord zal vol gas moeten geven en niet zo slap beginnen als ze regelmatig doen. Een paar potjes winnen en je staat in de finale. Ik geef Feyenoord de beste kansen. Ze hebben toch meer kwaliteit en zitten in een flow."

De analist maakt ondanks zijn voorkeur wel de kanttekening dat het tijdens het eerste deel van de bekerwedstrijd behoorlijk gelijk op ging. "Moeilijk te zeggen wie vanavond in het voordeel is. Toen de wedstrijd werd gestaakt vond ik Fortuna de betere ploeg. Zij kregen meer kansen. Feyenoord heeft weer een behoorlijke boost gekregen afgelopen weekend met die overwinning bij Heracles", concludeert de oud-trainer van de Rotterdammers.

Het treffen tussen Fortuna en Feyenoord werd vorige week onderbroken door te hevige mist, waardoor er niet verder gevoetbald kon worden na 63 minuten. Vanavond wordt dus in Sittard het restant van de partij uitgespeeld en bepaald wie zich als laatste ploeg mag melden in de kwartfinale van het bekertoernooi.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws