Larsson ontbreekt tegen Fortuna Sittard, Feyenoord dient verzoek in bij KNVB

Larsson ontbreekt tegen Fortuna Sittard, Feyenoord dient verzoek in bij KNVB

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 11:22di 28-01-2020 om 11:22

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 11:40di 28-01-2020 om 11:40

Feyenoord moet het dinsdagavond in het restant van de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard doen zonder Sam Larsson. De aanvaller is ziek en is dus niet inzetbaar. 

Dit levert een opvallende situatie op voor de Rotterdammers. Larsson stond in het veld op het moment dat de wedstrijd in Sittard gestaakt werd. Aangezien de regels voorschrijven dat dezelfde elf spelers op het veld moeten verschijnen bij het restant van de wedstrijd, is Feyenoord genoodzaakt toestemming te vragen aan de KNVB om een andere speler op te stellen.

Voor spelers die ziek of geblesseerd zijn, wordt een uitzondering gemaakt. Een sportarts van het KNVB Sportmedisch Centrum controleert of iemand echt niet in staat is om te spelen. Mocht dit het geval zijn, dan kan er een andere speler opgesteld worden.

Feyenoord moet nu wachten op de goedkeuring van de KNVB, voordat er met zekerheid gezegd kan worden of er een vervanger voor Larsson opgesteld mag worden. De meest logische vervanger voor de zieke Larsson lijkt Luis Sinisterra, die vorige week op de bank begon ten faveure van de Zweed.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws