Telegraaf haakt in op Tadic-nieuws: Ajax wijst huurverzoek vanuit Barcelona af

Telegraaf haakt in op Tadic-nieuws: Ajax wijst huurverzoek vanuit Barcelona af

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 23:36di 28-01-2020 om 23:36

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 23:44di 28-01-2020 om 23:44

FC Barcelona mag wederom verder zoeken naar een spits. De Catalanen meldden zich bij Ajax voor Dusan Tadic, maar directeur spelerszaken Marc Overmars weigert mee te werken aan een transfer.

De Catalanen zijn na het wegvallen van Luis Suárez op zoek naar een vervanger, klopten tevergeefs bij Valencia aan voor Rodrigo Moreno en verlegden hun aandacht vervolgens naar Tadic, meldde Gianluca Di Marzio. Beide clubs hebben inderdaad contact gehad, bericht De Telegraaf: Overmars wil echter onder geen beding meewerken aan een vertrek van Tadic. Ajax wil zijn aanvoerder niet tot het einde van het seizoen verhuren en zien ook een verkoop niet zitten.

De Amsterdammers blijven daarmee bij hun standpunt dat ze voor 31 januari geen basisspelers meer willen laten gaan. De miljoenen die Ajax voor Tadic zou kunnen vangen, veranderen daar niets aan: Overmars heeft volgens de ochtendkrant een 'luxepositie' en hoeft niemand van zijn huidige selectie te verkopen.

Tadic is bezig aan zijn tweede seizoen in Amsterdamse dienst en legde afgelopen zomer al de basis voor een leven na zijn voetbalcarrière. De 31-jarige Serviër tekende bij tot medio 2023 en kreeg de toezegging dat hij vervolgens zijn eerste stappen als trainer in Amsterdam kon zetten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws