Problemen bij Feyenoord na blessure Jörgensen: 'Verwacht niet dat hij al klaar is'

Problemen bij Feyenoord na blessure Jörgensen: 'Verwacht niet dat hij al klaar is'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 06:47wo 29-01-2020 om 06:47

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 08:00wo 29-01-2020 om 08:00

Luciano Narsingh besliste dinsdagavond in de absolute slotfase van de verlenging de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De aanvaller kwam binnen de lijnen voor Nicolai Jörgensen, die geblesseerd uitviel met liesklachten. Aanwinst Róbert Bozeník is volgens trainer Dick Advocaat nog niet fit genoeg om aankomend weekend te starten tegen FC Emmen.

Jörgensen moest in de 86e minuut van het duel naar de kant. Advocaat gaf na de gewonnen wedstrijd aan dat de wedstrijd tegen Emmen nog te vroeg komt voor de Slowaaks international. "Hij is nog geen optie. Hij was pas net weer in training, zijn club stopte volgens mij al begin december. Ik verwacht niet dat hij al klaar is", vertelt de trainer na de wedstrijd op de persconferentie.

Naast Jörgensen moest ook Orkun Kökcü vroegtijdig naar de kant. De middenvelder leek last te hebben van zijn hamstring. "Of zowel hij als Jørgensen zaterdag kan spelen, is nog niet te zeggen", vervolgt Advocaat. Sam Larsson ontrbrak daarnaast tegen Fortuna Sittard, de Zweed was volgens de trainer 'goed ziek'. 

In de kwartfinale van de KNVB beker wacht sc Heerenveen. Op donderdag 13 februari staan beide ploegen om 20:45 uur tegenover elkaar in het Abe Lenstra Stadion.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws