Tegenstrijdige berichten uit Spanje: Tadic juist aangeboden bij Barcelona

Tegenstrijdige berichten uit Spanje: Tadic juist aangeboden bij Barcelona

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 08:59wo 29-01-2020 om 08:59

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 11:02wo 29-01-2020 om 11:02

FC Barcelona heeft geen interesse in Dusan Tadic. Verschillende media meldden dinsdagavond dat Barça interesse zou hebben in de Servische spits, maar volgens bronnen rondom de Spaanse club boden de vertegenwoordigers van Tadic hem juist aan bij de club.

Dat melden onder meer El Mundo Deportivo en RAC1. Nadat de onderhandelingen met Valencia over Rodrigo op niets uitliepen, besloot Barcelona door te schakelen naar alternatieven. Naar verluidt stond Tadic dus ook op het lijstje, maar dat ontkent de club. Tadic zou door zijn vertegenwoordigers zijn aangeboden bij Barça, maar de club ziet de Serviër niet als een aanwinst.

Gianluca Di Marzio van Sky Italia meldde dinsdag dat Barcelona zich gemeld had bij Ajax om te onderhandelen over een huurtransfer. De Telegraaf meldde niet veel later dat Ajax voor een vertrek is gaan liggen. Volgens Spaanse media is er geen interesse van Barcelona in Tadic, maar heeft zijn entourage hem juist aangeboden in Spanje.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars gaf eerder al aan niet van plan te zijn om basisspelers te laten vertrekken voor de transferdeadline.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Tadic naar FC Barcelona: een goed idee?

(8058 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws