Van Leeuwen baalt: 'Bergwijn is eigenlijk te laat, geldt ook voor Barça en Tadic'

Van Leeuwen baalt: 'Bergwijn is eigenlijk te laat, geldt ook voor Barça en Tadic'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 14:44wo 29-01-2020 om 14:44

De huidige transferperiode is de vreemdste die Ted van Leeuwen in zijn loopbaan heeft meegemaakt. Dat zegt de technisch directeur van FC Twente tegen TC/Tubantia.

"De winter is sowieso een lastige, omdat het een reparatiewindow is. Maar los daarvan is het heel verrassend dat er nog nauwelijks iets is gebeurd", aldus Van Leeuwen. "Ik hoor dat ook van de collega's om mij heen, het frustreert iedereen. Je moet het zo zien dat je op een zaterdag op het Van Heekplein loopt en dat de markt vol is met kramen, maar er ligt niets in de bakken."

Twente is een club die júíst moet profiteren van bewegingen op de markt, stelt de Twente-directeur. "Neem de transfer van Steven Bergwijn (naar Tottenham Hotspur, red.). Die wordt vandaag afgerond en dan kun je er van uitgaan dat er morgen pas geld wordt overgemaakt en dat is eigenlijk te laat."

"Dat geldt ook voor de interesse van Barcelona in Tadic", aldus Van Leeuwen. "Zulke zaken moeten eigenlijk een paar weken eerder gebeuren. Bij een grote transfer wordt er ergens een steen in de vijver gegooid en dan ontstaan er een stuk of negen kringen in het water. En wij zijn met FC Twente ongeveer de zevende kring."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws