Telegraaf: Ajax 'bracht hoofd Bergwijn op hol' en informeerde weer bij PSV

Telegraaf: Ajax 'bracht hoofd Bergwijn op hol' en informeerde weer bij PSV

30-01-2020 09:51 Laatste update: 10:14
191

Sensationeel nieuws van De Telegraaf: Ajax heeft op het laatste moment een lijntje uitgegooid naar Steven Bergwijn. Daarmee hoopten de Amsterdammers meer te weten te komen over de beschikbaarheid van de 22-jarige aanvaller, aldus De Telegraaf.

Bergwijn rondde deze week zijn droomtransfer naar Tottenham Hotspur af. De Premier League-club betaalt ruim dertig miljoen euro voor Bergwijn, die tot medio 2025 heeft getekend. Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf heeft echter óók Ajax nog van zich laten horen. De Amsterdammers bliezen hun interesse nieuw leven in door te informeren naar de voorwaarden van een eventuele deal.

"Het leek ook wel een beetje alsof Ajax een spel speelde om het hoofd van Bergwijn op hol te brengen, maar hem uiteindelijk niet te halen", aldus Driessen over afgelopen zomer, toen Bergwijn nadrukkelijk in verband werd gebracht met zijn oude club Ajax. Hij speelde zes jaar in de Amsterdamse jeugdopleiding. "Nu heeft Ajax weer geïnformeerd naar de voorwaarden waaronder hij op te halen is."

Uiteindelijk koos Bergwijn zélf voor een buitenlands avontuur. "Het was de betrekkingen tussen Ajax en PSV sowieso niet ten goede gekomen", besluit Driessen over de Ajax-interesse in Bergwijn.