Update: Lachman heeft PEC verlaten en wordt gepresenteerd in Israël

Update: Lachman heeft PEC verlaten en wordt gepresenteerd in Israël

30-01-2020 21:39 Laatste update: 05-02-2020 13:29
26

Darryl Lachman kan zich opmaken voor een avontuur in Israël. Hapoel-Ra'anana FC zou op het punt staan om de centrumverdediger aan te trekken.

Dat meldt De Stentor. Lachman reist op korte termijn naar Israël om zijn transfer aldaar af te ronden. PEC Zwolle hoeft geen transfersom te zien voor de overbodige verdediger, en dus is het zaak aan Lachman zelf om de transfer in goede orde af te ronden. De dertigjarige stopper ontbrak donderdagochtend al op de training van de Zwollenaren.

Wedden

Meer odds

De transfermarkt in Israël is nog een week open en dus heeft de huidige nummer dertien van de hoogste Israëlische competitie nog even de tijd om de transfer in kannen en kruiken te krijgen. Lachman kwam in 2018 transfervrij over van Willem II, maar een succes werd de tweede periode in Zwolse dienst nimmer. De club uit Overrijssel deelde hem mee dat zijn aflopende contract niet werd verlengd en hij bij voorkeur op zoek mocht naar een club om voortijdig te vertrekken. Deze lijkt hij nu gevonden te hebben in de vorm van Hapoel-Ra'anana.

Update: Lachman is vertrokken uit Zwolle: de centrale verdediger zal tot het einde van het seizoen uitkomen voor de huidige nummer voorlaatst van de Israëlische competitie. In de deal is een optie voor nóg een seizoen bedongen.