Update: De Telegraaf: 'Antony enthousiast over transfer naar Ajax'

Update: De Telegraaf: 'Antony enthousiast over transfer naar Ajax'

31-01-2020 22:00 Laatste update: 22:02
82

Ook het Algemeen Dagblad en Voetbal International melden dat Ajax zich op Deadline Day niet meer gaat versterken met Antony. De Amsterdamse club wilde ver gaan voor het Braziliaanse talent, maar kon geen akkoord bereiken met São Paulo. 

Het Braziliaanse Globoesporte meldde al dat Ajax een bod deed van twintig miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen deed. Dat was voor São Paulo echter niet voldoende om Antony naar Amsterdam te laten vertrekken.

Ajax is echter niet uit het veld geslagen. Directeur spelersbeleid Marc Overmars blijft jagen op Antony, in de hoop dat hij dan wel in de zomer naar de hoofdstad komt. Volgens het AD zag Antony zelf een transfer naar Ajax wel zitten. Hij maakt het seizoen nu in ieder geval af bij São Paulo.

Ajax-trainer Erik ten Hag liet zich vrijdagmiddag op de persconferentie al uit over Antony. "Hij is een heel goede speler, een aantrekkelijke speler. Maar op het moment is het geen issue. Als je er vragen over hebt, zal je ze aan Marc moeten stellen."

Update: Ajax bevestigt aan De Telegraaf dat Antony nu niet naar Amsterdam komt. De club is echter wel positief gestemd over een toekomstige transfer. 'Er is goede hoop bij betrokkenen dat Braziliaanse aanvaller op korte termijn kan worden gestrikt als zomeraanwinst. São Paulo en de Amsterdammers zijn elkaar dicht genaderd en de speler is enthousiast', schrijft clubwatcher Mike Verweij op Twitter.