'Heb bij PSV nog nooit gezien dat een speler shoarma at op de club'

'Heb bij PSV nog nooit gezien dat een speler shoarma at op de club'

02-02-2020 08:05
66

Pizza's, shoarma's en kapsalon in de kleedkamer van PSV? Lars Unnerstall kan helemaal niets met dat verhaal. Volgens Johan Derksen werd Mark van Bommel ontslagen omdat hij de 'teamdiscipline' niet gehandhaafd heeft.

Derksen claimde dat Van Bommel zijn spelers fastfood liet eten. Toen de directie dat constateerde zou hij op straat zijn gezet. "Ik heb bij PSV nog nooit gezien dat een speler shoarma zat te eten op de club", zegt Unnerstall in Trouw.

"Ik eet thuis ook wel eens pizza of een burgertje, op het juiste moment, niet daags voor een wedstrijd. Maar ik denk niet dat wij wedstrijden verliezen door een stuk pizza. Of dat Mark van Bommel daardoor is ontslagen", verzekert de Duitse doelman.

Unnerstall betreurt het ontslag van Van Bommel. "Ik vond het natuurlijk erg dat Van Bommel weg moest. Hij had voor mij gekozen. Maar ik zit ook al lang in het profvoetbal, ik weet hoe het werkt. De club en directie maken een keuze. Dat is aan hen. Ik weet niet of andere spelers nog contact hebben met Van Bommel. Ik in elk geval niet."