PSV-watcher Elfrink: 'Van Bommel heeft gebeld en geappt met spelers, absoluut'

PSV-watcher Elfrink: 'Van Bommel heeft gebeld en geappt met spelers, absoluut'

02-02-2020 13:51 Laatste update: 14:58
98

De bij PSV ontslagen Mark van Bommel zou 'eventjes afstand moeten nemen van de club', stelt PSV-watcher Rik Elfrink bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. De journalist van het Eindhovens Dagblad laat weten dat de Limburger nog steeds contact heeft met spelers en andere betrokkenen in Eindhoven.

Elfrink proeft een 'sfeer van wantrouwen' op De Herdgang. "Eigenlijk wordt vanuit alle geledingen van de club verondersteld dat Van Bommel nog contacten had met supporters, met spelers, met de staf...", laat de PSV-watcher weten. "Het is duidelijk dat Van Bommel even afstand moet nemen van de club. Ik heb hem ook gesproken: hij zegt dat het allemaal leugens zijn, maar dat kan ik me eigenlijk niet voorstellen. Dat heb ik ook tegen hem gezegd: als het binnen alle geledingen wordt verondersteld, dan lijkt het me wel dat het zo is."

Met de kraker tegen Ajax in zicht is er ook contact geweest tussen Van Bommel en enkele spelers, stelt Elfrink. "De spelers zijn gebeld en geappt door Van Bommel, dat is absoluut waar. Of ze dat tegen mij zeggen? Daar gaat het niet om, maar ik heb voldoende reden om aan te nemen dat het zo is. "