Mourinho verwacht Kane in Spurs-shirt: 'Probleem van de bondscoach, niet van mij'

Mourinho verwacht Kane in Spurs-shirt: 'Probleem van de bondscoach, niet van mij'

Gepubliceerd: woensdag 5 februari 2020 om 08:55wo 05-02-2020 om 08:55

José Mourinho lijkt geruststellende woorden over te hebben voor de Engelse fans. De Portugese trainer denkt dat Kane richting het einde van het seizoen weer mee kan spelen met Tottenham Hotspur.

Tijdens het persmoment richting het FA Cup-treffen met Southampton ging de trainer in op de situatie van zijn aanvallende sterspeler. 'Hij heeft geen terugslag, er is niets aan de hand, alles is oké. Met Hugo Lloris hadden we het volgens mij ook over februari en hij keerde al in januari terug. Het is beter om geen verwachtingen te scheppen of voor druk te zorgen. Laten we het gewoon afwachten", vindt de markante oefenmeester.

Desondanks denkt de trainer wél dat het een haalbaar scenario is om de laatste paar competitiewedstrijden mee te doen, waarbij hij richt op de ontmoeting met Leicester City van 9 mei. "Daarin staat misschien nog wel wat op het spel voor ons. Misschien kan hij in die wedstrijd nog helpen." Overigens wil hij geen uitspraak te willen doen over het wedstrijdritme richting het EK 2020. "Dat is een probleem voor Gareth Southgate en Steve Holland, niet van mij."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws