Belgisch keeperstalent wil nummer één worden bij PSV: 'Toekomst ziet er mooi uit'

Belgisch keeperstalent wil nummer één worden bij PSV: 'Toekomst ziet er mooi uit'

11-02-2020 09:17
38

Maxime Delanghe speelde elf seizoenen bij Anderlecht, van de O6 tot en met de O17, kon vervolgens kiezen voor Anderlecht en Manchester United, maar besloot in te gaan op het aanbod van PSV. De doelman heeft duidelijke doelen voor ogen in Eindhoven.

"Ik zocht naar de volgende stap in mijn carrière, trainen op Europees topniveau met ervaren trainers en ook nog eens ex-topvoetballers zoals Mark van Bommel, Luc Nilis en Ruud van Nistelrooij", laat de achttienjarige doelman weten in gesprek met Sport/Voetbalmagazine. De keeper heeft het goed naar zijn zin in Eindhoven. "Bij PSV beleef ik een heel mooie tijd. Ik speel competitie met de O19 en train al twee seizoenen met Jong PSV en af en toe ook met de A-kern mee.

De doelman stelt duidelijke doelen en wil op den duur uitgroeien tot de nummer één onder de lat bij PSV. "In mijn laatste contractjaar hoop ik met de O19 kampioen te worden en de Johan Cruijff Schaal te winnen. Momenteel lopen er met PSV gesprekken over een nieuw contract, maar ook andere internationale clubs zijn geïnteresseerd." Hij richt zijn focus voor nu op de Eindhovense club. "De toekomst ziet er mooi uit. Ik blijf keihard werken voor de volgende stap in mijn professionele carrière: de nummer 1 worden in het A-team van PSV."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie