Voorbereiden op Ziyech-vertrek bij Ajax: 'Komende halfjaar nog van genieten'

Voorbereiden op Ziyech-vertrek bij Ajax: 'Komende halfjaar nog van genieten'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 07:18do 13-02-2020 om 07:18

Laatste update: donderdag 13 februari 2020 om 09:09do 13-02-2020 om 09:09

Carel Eiting mocht tijdens de bekerwedstrijd van Ajax tegen Vitesse in de basis beginnen en was blij dat Hakim Ziyech en Daley Blind na blessures weer minuten hebben gemaakt.

"Dat is top", begint Eiting in gesprek met VTBL wanneer de invallers Blind en Ziyech ter sprake komen. "We hebben een superdruk en zwaar schema, we kunnen iedereen gebruiken."

Woensdag kwam daarnaast ook het nieuws over Ziyech naar buiten dat Chelsea en Ajax mondeling akkoord zijn over een transfersom die de Amsterdammers naar verluidt ongeveer 45 miljoen euro op gaat leveren. Eiting hield zich hier niet mee bezig. "Ik ging natuurlijk spelen dus ik was natuurlijk bezig met de wedstrijd en niet met de transfersoaps die zo nu en dan bezig zijn. Maar ik weet het eigenlijk niet, ik heb hem ook nog niet gesproken dus ik zal hem eens vragen."

Door de verslaggever van dienst wordt Eiting genoemd als eventuele opvolger van Ziyech, maar hier wil de middenvelder niet aan. "Hij viel vandaag rechtsbuiten in. Ik wil niet zeggen dat ik niet rechtsbuiten kan spelen, maar ik denk dat ik beter ben op andere plekken." Wel probeert Eiting veel op te steken van Ziyech. "Ik kan goed naar hem kijken hoe hij dat doet en dan kan hij naar mij kijken hoe ik het doe. Dan kunnen we het komende halfjaar nog van elkaar genieten hoop ik", sluit hij lachend af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws