Tannane gefrustreerd na arbitraal geblunder: 'Twee honderd procent penalty's'

Tannane gefrustreerd na arbitraal geblunder: 'Twee honderd procent penalty's'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 08:05do 13-02-2020 om 08:05

Laatste update: donderdag 13 februari 2020 om 09:25do 13-02-2020 om 09:25

Oussama Tannane heeft niets anders dan onbegrip over voor de arbitrage tijdens Vitesse – Ajax. Daarnaast krijgt ook de grasmat ervan langs van de buitenspeler.

Vitesse ging woensdagavond in het kader van de KNVB Beker met 0-3 onderuit tegen Ajax, in een duel waar de arbitrage een grote rol vertolkte. "We speelden niet slecht, hadden veel kansen en werden steeds gevaarlijk. Maar ja, we hebben twee penalty's niet gekregen, terwijl Ajax er wél een kreeg. Ik neem het de arbitrage kwalijk. Ik denk dat we twee honderd procent penalty's niet hebben gekregen, zij krijgen hem wel, dat is heel frustrerend", vertelt hij voor de camera van Voetbal International.

"Natuurlijk zijn zij verder. Ze hebben grote en leuke spelers die durven te voetballen. Daar moet je na de wedstrijd je respect voor hebben. Zij hebben wat klasse meer", is Tannane zich wel bewust van de tegenstander. Volgens hem hielp het veld in het GelreDome opnieuw niet mee. "De grasmat is zeker niet best. We spelen het hele jaar al op een heel slecht veld. Dat is ook ongunstig voor ons, omdat we voetballende spelers hebben. Dan komt dat er niet uit", concludeert de balende Tannane.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws