'Real heeft Casemiro-opvolger eindelijk gevonden: zestig miljoen voor toptalent'

'Real heeft Casemiro-opvolger eindelijk gevonden: zestig miljoen voor toptalent'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 16:15vr 14-02-2020 om 16:15

Laatste update: vrijdag 14 februari 2020 om 17:16vr 14-02-2020 om 17:16

De beleidsbepalers van Real Madrid zijn al ruim een jaar op zoek naar een opvolger voor Casemiro, de haast onmisbare Braziliaan op het middenveld van De Koninklijke. Nu denkt Real echter eindelijk een opvolger op het oog te hebben: Eduardo Camavinga.

Het pas 17-jarige talent speelt nu als nummer zes bij Rennes en maakte dit seizoen al veel indruk. Camavinga kwam in 22 wedstrijden in actie en won de prijs voor beste speler in de eerste seizoenshelft in Frankrijk. Een bijzondere prestatie, aangezien Kylian Mbappé en Neymar in Frankrijk wekelijks laten zien wat ze in hun mars hebben.

Marca weet te melden dat Real de Frans-Angolese middenvelder op de korrel heeft en graag zo snel mogelijk wil toeslaan. Meerdere Europese topclubs zitten op het vinkentouw en willen de transfersom tussen de vijftig en zestig miljoen euro voor Camavinga graag betalen. Real is er echter veel aan gelegen om het toptalent naar Madrid te halen, gezien het feit dat Casemiro haast onmisbaar is en dus een goede stand-in moet hebben. Op termijn kan de Frans-Angolese middenvelder dan zijn opvolger worden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws