'Big Tom' wil ADO spoedig helpen: 'We gaan ons honderd procent zeker handhaven'

'Big Tom' wil ADO spoedig helpen: 'We gaan ons honderd procent zeker handhaven'

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 13:13za 15-02-2020 om 13:13

Tom Beugelsdijk brak voor de winterstop zijn pols tegen FC Groningen, maar is weer volop op de weg terug. De verdediger baalt als een stekker van de huidige situatie bij ADO.

ADO strijdt volop voor lijfsbehoud in de Eredivisie en bungelt onder de streep met vijf punten achterstand. "Het is de meest moeilijke periode in mijn voetballoopbaan. Maar toch ben ik positief en ga ik er 100% vanuit dat we ons handhaven. Dat is het belangrijkste en staat nu op nummer één", zegt hij tegen Omroep West. "We moéten gewoon boven die streep eindigen. Als je zegt dat het niet meer haalbaar is qua punten, dan zou het verschrikkelijk zijn, maar het is vijf punten."

"Je hoeft maar twee keer te winnen en dan sta je er weer bij. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar we blijven positief", zegt de verdediger, die op korte termijn zijn eerste kindje verwacht. "Het is heel dubbel. Privé gaat het hartstikke goed, maar op werkgebied is het gewoon een klote tijd. Het zijn twee heel verschillende dingen. Maar ik probeer ook hier bij ADO gewoon heel positief te blijven. Ik blijf positief totdat we boven de streep staan."

Nieuwe trainer Alan Pardew spreekt van een 'groot gemis' wanneer hij praat over 'Big Tom'. "Ja, zo noemt de trainer mij af en toe. Ik heb geen idee hoe hij daarop komt. Misschien omdat ik lang, sterk en knap ben, haha", grapt hij. "Ik wil gewoon belangrijk zijn voor het team. Ik wil iedereen helpen en mezelf natuurlijk ook, want ik speel zelf ook geen goed seizoen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws