FC Twente komt kort na verrassende thuiszege met contractnieuws: Trots gevoel

FC Twente komt kort na verrassende thuiszege met contractnieuws: "Trots gevoel"

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 23:13za 15-02-2020 om 23:13

FC Twente had na de verrassende zege op AZ nóg meer heuglijk nieuws. Godfried Roemeratoe heeft zijn contract in De Grolsch Veste verlengd, heeft de regerend Keuken Kampioen Divisie-kampioen laten weten via de officiële kanalen.

RDe twintigjarige Zeeuw beschikte over een aflopende verbintenis, die echter is verlengd tot medio 2022, met een optie voor nog eens één seizoen. Voor Roemeratoe is het de ultieme bekroning op vijf seizoenen in Enschedese dienst. "Ik was veertien jaar toen ik bij de club kwam, dan werk je naar één ding toe en dat is in het eerste elftal komen", laat hij weten aan de FC Twente-site. "Dit nieuwe contract geeft mij een trots gevoel, het zorgt voor mooie vooruitzichten en vertrouwen dat FC Twente in mij heeft."

Roemeratoe debuteerde vorig seizoen in de Keuken Kampioen Divisie bij FC Twente en groeide na de promotie uit tot een vast gezicht op het Enschedese middenveld. Sinds de jaarwisseling is hij overigens niet in actie gekomen: ook tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ bleef hij negentig minuten lang in de dug-out zitten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws