Troupée snapt niets van commotie: 'We ervaren als groep Wout niet als negatief'

Troupée snapt niets van commotie: 'We ervaren als groep Wout niet als negatief'

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 08:38ma 17-02-2020 om 08:38

Giovanni Troupée, FC Utrecht-huurling in Twentse dienst, begrijpt niks van de ontstane commotie rond Wout Brama. De verdediger stelt dat Brama helemaal geen negatieve invloed op de groep heeft.

FC Twente won zaterdagavond in eigen huis knap van AZ (2-0). De overwinning is extra knap, na een moeilijke en turbulente week voor de Tukkers, waarin een rel rond Brama centraal stond. "Het is iets tussen hen. Het enige wat ik ervan kan zeggen, is dat het jammer is dat het is gebeurd en dat het niet hoort", zegt hij over de uitgelekte uitspraken van Gonzalo García en Sander Boschker. "Dat ervaren wij niet zo. Als groep hebben wij niet het gevoel dat Wout vervelend is of een negatieve invloed heeft", zegt de huurling tegen De Telegraaf.

Troupée is blij met de overwinning. "Dit is het enige antwoord dat je kunt geven. Drie punten en redelijk tot goed spel", zegt de back, die baalt dat hij geen kansen krijgt in Utrecht door de aanwezigheid van Sean Klaiber. "Ik vind mezelf beter dan hij. Ik vind ook dat ik bij FC Utrecht mijn kans had moeten krijgen in november, december. Die heb ik niet gekregen. Nu laat ik hier zien wat ik kan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws